Press Image

Kako izabrati božićni poklon i zašto Sugar Ants?


„Teško je darivati danas. A darivanje bi trebalo biti lako, pogotovo ako je od srca. Smisao darivanje je učiniti nekoga sretnim i time posredno i sebe učiniti sretnim. No, gdje je onda zapelo?

Novac. Točnije, nedostatak novca. Je li to odgovor koji mislite da ćete pročitati? E pa nije novac. Naime, u vrijeme kada mnogi žive u skromnim uvjetima zaista nije teško krenuti s mislima poput Kad bih imala 5000 kuna za darove, ne bih imala problema s odabirom. No, nije baš tako, a evo i zašto.

U današnje vrijeme sve nam je dostupno. Zatrpani smo prevelikim izborom najčešće loše robe i loših proizvoda. Ti kvalitetom loši, a dizajnom često nemaštoviti proizvodi dolaze iz zemalja koje opako potplaćuju svoju radnu snagu. I onda na nekom crnom petku ugrabite majicu, samo da biste shvatili da u takvom poklonu nema ni s od sreće. Niti je vama nešto posebno, darovanik će vjerojatno u ormaru imati mnogo sličnih, nešto novaca jeste uštedili, ali izostao je onaj THE osjećaj darivanja.

Zatim imamo i drugi scenarij. Što pokloniti nekome tko ima sve? Pa i kad novac nije problem? Da, lijepo je kupiti nekom nešto skupo, ali ako to ta osoba zapravo ne treba ili ne priželjkuje, neće vam uspjeti ona sreća iz uvodnog odlomka. Količina novaca uložena u dar ne garantira proporcionalni rast sreće. Još teže je s onima koji su zatrpani stvarima, a svi smo mi takvi, manje-više. Kako onda?

Birajte darove vođeni ovim pitanjima: Je li dar autentičan? Je li ovaj poklon naškodio nekome? Je li primatelj očekuje ovakav poklon? Hoće li moj dar nasmijati darovanika?

Ako ste dobili ideju, odlično, ako niste, dozvolite da vam predstavimo našu zimsku kolekciju. Sugar Ants je hrvatski modni bend koji se zauzima za prava životinja, slobodu i lijenost. Znate li nekoga tko bi se isto prepoznao u tom opisu, hehe, mi znamo. Ove zime smo vam pripremili nove motive, na provjereno kvalitetnim majicama i sigurni smo da ćete pogoditi s ovakvim božićnim poklonom. Naravno, smijete kupiti nešto i za sebe! Pogledajte proizvode.


2 DEC 2016   •   WRITTEN BY